Hoe plaats je een bestelling?

Stap 1

Informeer jezelf goed voordat je een aankoop doet. Ga naar het product zelf op de "Shop" pagina en selecteer je Macbook cover maat. Het komt regelmatig voor dat klanten de foute cover bestellen.


Stap 2

Controleer of de bestelling overeenkomt met wat er in je winkelmandje zit. Vervolgens druk je op "Doorgaan naar afrekenen".


Stap 3

Vul je gegevens correct in. Kies vervolgens de gewenste betaalmethode. Druk tot slot op "Bestelling plaatsen" om naar het betalingsvenster te gaan. Wanneer je je bestelling succesvol hebt geplaatst ontvang je hiervan een bevestiging e-mail.
Na de betaling ontvang je een factuur en word je op de hoogte gesteld wanneer je bestelling verstuurd is.

Een bestelling wijzigen of annuleren

Nadat je bestelling is geplaatst en betaald verwerken wij deze direct. Een wijziging via onze webshop is dan niet meer mogelijk. Mocht je er achter komen dat er iets niet klopt met je bestelling neem dan gelijk contact op met onze klantenservice of stuur een email via deze link.., je wordt dan verder geholpen.

Op welke manier kan je betalen?

Fleppel biedt verschillende manieren aan waarop je je Fleppel kunt afrekenen. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL

Deze betaalmethode is één van de meest gebruikte in Nederland. Zolang u in het bezit bent van een Nederlandse bankpas. U kunt afrekenen in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Doe je aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank?

Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Betalen met iDEAL is bij Fleppel altijd volledig gratis.

PayPal

Bij Fleppel kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Creditcard

Via de beveiligde SSL procedure kunt u uw creditcard gegevens invoeren. Zodoende zorgen wij samen met uw creditcard organisatie dat het correct afgehandeld wordt.

Bij Fleppel zijn creditcards van o.a. MasterCard en VISA meer dan welkom. Je mag ons op onze blauwe (en soms bruine of groene) ogen geloven, dat betaling hiermee veilig verloopt. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server.

Overboeking

Nadat je hebt besteld krijg je een e-mail met daarin de bankgegevens om het verschuldigde bedrag over te maken. Na ontvangst van betaling zullen wij jouw bestelling automatisch verwerken en verzenden. Houd wel rekening met de verwerkingstijd van jouw bank. Bij deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

MisterCash

MisterCash is de Belgische variant van iDEAL. Met deze betaalmethode kun je vertrouwd, veilig en makkelijk jouw aankoop afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde en beveiligde omgeving van je eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betaalmethode.